29 de març 2006

Barça-Madrid: El gran dia ha arribat

Barcelonistes!

PROPER PARTIT: dissabte 1 d'abril BARÇA-MADRID al Centre Català (Suecia 414).

Ahir, pel Benfica-Barça de la Champions hem arribat a ser 25 persones. La veritat, no ens esperàvem aquesta gran resposta per veure un partit entre setmana. Per això és important que tracteu de confirmar sempre la vostra assistència i així poder adaptar com cal les sales del centre. Però ahir hi ha hagut força caliu i intentarem convocar més partits de Champions, que esperem siguin uns quants fins a la final de París.

Bé, el gran dia ha arribat. Dissabte rebrem el Reial Madrid a casa i volem celebrar-ho com cal, així que abans del partit farem una costellada al Centre Català. Per qüestions logístiques ÉS IMPRESCINDIBLE QUE CONFIRMEU L'ASSISTÈNCIA A LA COSTELLADA (info@penyabarcelonista.cl) COM A MOLT TARD FINS DIJOUS.
El preu per persona dependrà de quants siguem, però no us espanteu perquè mirarem que sigui popular, així que us animem que vingueu amb la samarreta del Barça posada, en família i acompanyats dels nens (que pagaran un preu especial reduït). LA COSTELLADA COMENÇARÀ A LES 13H. Qui vulgui venir abans a ajudar, serà benvingut.

Qui no vingui a la costellada, no pot faltar de cap manera al partit, QUE COMENÇARÀ A LES 16H. Excepcionalment, donat que esperem que vingui força gent, cobrarem a l'entrada l'adhesió corresponent, que permet consumir el que volgueu a dins de la sala (els nens no paguen).

En resum: dissabte, costellada a les 13h i partit a les 16h. Indiqueu a quina hora vindreu a info@penyabarcelonista.cl .

Ah, dissabte també repartirem els carnets de soci de la Penya!

Feu córrer aquest mail entre tots els culés!!!

Força Barça!
Visca Catalunya!


Barcelonistas!
PRÓXIMO PARTIDO: sábado 1 de abril BARÇA-MADRID en el Centre Català (Suecia 414).

Ayer, para el Benfica-Barça de la Champions hemos llegado a ser 25 personas. La verdad, no nos esperábamos esta gran respuesta para ver un partido entre semana. Por eso es importante que tratéis de confirmar siempre vuestra asistencia y así poder adaptar las salas del centro para la ocasión. Pero ayer ha salido muy bien e intentaremos convocar más partidos de Champions, que esperemos sean unos cuantos hasta la final de París.

Bien, ha llegado el gran día. El sábado recibimos al Real Madrid y queremos celebrarlo como se merece, así que antes del partido haremos un asado en el Centre Català. Por cuestiones logísticas ES IMPRESCINDIBLE QUE CONFIRMÉIS LA ASISTENCIA AL ASADO (info@penyabarcelonista.cl) COMO MUY TARDE EL JUEVES.
El precio por persona dependerá de cuantos seamos, pero no os asustéis porque intentaremos que sea popular, así que os animamos a vengáis con la camiseta del Barça puesta, en familia y acompañados de niños (que pagarán un precio especial reducido). EL ASADO EMPEZARÁ A LAS 13H. Quien quiera venir antes a ayudar, será bienvenido.

Aunque no vengáis al asado, no podéis faltar de ninguna manera al partido, QUE EMPEZARÁ A LAS 16H. Excepcionalmente, dado que esperamos una gran asistencia, cobraremos en la entrada la adhesión correspondiente, que permite consumir lo que se quiera dentro de la sala (los niños no pagan).

En resumen: sábado, asado a las 13h y partido a las 16h. Avisad a que hora vendréis a info@penyabarcelonista.cl .

Ah, el sábado también repartiremos los carnets de socio de la Penya!

Pasa este mail a todos los culés!!!

Força Barça!
Visca Catalunya!

Robert Mur
Penya Barcelonista de Santiago de Chile
Presidente