04 d’abril 2006

Gràcies!!!

Benvolguts i benvolgudes sòcies, socis i simpatitzants,

Unes línies per agraïr-vos la vostra assistència al derbi de dissabte passat. Malgrat empatar, crec que ens ho vam passar força bé. Vam arribar a passar pel Centre Català vora cent persones, vam aconseguir que Mega connectés força vegades en directe i vam tenir, per tant, un impacte mediàtic important i impagable, que segur afavorirà en el futur la Penya, el Barça i el Centre Català.

Gràcies a tots els que vau col·laborar desinteressadament durant la jornada. No és fàcil organitzar un acte com aquell i encara som pocs els que tirem del carro, així que us animo que participeu activament a la Penya proposant i impulsant noves activitats, i també escampant el barcelonisme i fent-ne socis.

Us informo que s'està constituint un equip de futbol, conjuntament amb la Joventut del Centre Català, i que potser el proper dissabte jugui el seu primer partit. Si us hi voleu apuntar escriviu a info@penyabarcelonista.cl.

També us comunico que la web (http://www.penyabarcelonista.cl/) ja té continguts. Provisionalment, la pàgina redirecciona a un bloc, mantingut gràcies a l'allotjament gratuït al servidor de l'Enric Comellas. De moment els continguts són aquests correus, però aviat anirem afegint fotos pròpies i altre material. Si entre vosaltres hi ha dissenyadors de web que volgueu fer un cop de mà per tenir una pàgina molt maca, us agraïré que us poseu en contacte amb mi a rmur@vtr.net.

Aprofito també per agraïr al nostre tresorer, Joan Barguñó, les gestions per aconseguir de franc un disseny professional del nostre logotip (que ja podeu veure a la web i al carnet de soci) i de de la papereria que farem servir en el futur. El logo va comptar, fins i tot, amb l'assessorament del prestigiós dissenyador català resident a Santiago, Àlex Blanch.

Força Barça!
Visca Catalunya!

Estimados y estimadas socias, socios y simpatizantes:

Unas líneas para agradeceros vuestra asistencia al clásico del sábado. A pesar de empatar, creo que nos lo pasamos muy bien. Llegamos a pasar por el Centre Català un centenar de personas, conseguimos que Mega conectara muchas veces en directo y tuvimos, por tanto, un impacto mediático importante e impagable, que seguro favorecerá en el futuro a la Penya, al Barça y al Centre Català.

Gracias a todos los que colaborasteis desinteresademente durante la jornada. No es fácil organizar un acto como aquel i aún somos pocos los que tiramos del carro, así que os animo a que participéis activamente en la Penya, proponiendo y impulsando nuevas actividades, y también extendiendo el barcelonismo y haciendo nuevos socios.

Os informo que se está constituyendo un equipo de fútbol, conjuntamente con la Joventut del Centre Català, y que quizás el próximo sábado juegue su primer partido. Si os queréis apuntar escrivid a info@penyabarcelonista.cl.

También os comunico que la web (http://www.penyabarcelonista.cl/) ya tiene contenidos. Provisionalmente, la página redirecciona a un blog, mantenido gracias al alojamiento gratuito en el servidor de Enric Comellas. De momento los contenidos son estos correos, pero pronto añadiremos fotos propias y otro material. Si entre vosotros hay diseñadores de web que queráis ayudarnos a tener una página bonita, os podéis poner en contacto conmigo en rmur@vtr.net.

Aprovecho también para agradecer a nuestro tesorero, Joan Barguñó, las gestiones para conseguir sin costo un diseño profesional de nuestro logotipo (que ya se puede ver en la web y en el carne de socio) y de la papelería que usaremos en el futuro. El logo contó, incluso, con el asesoramiento del prestigioso diseñador catalán residente en Santiago, Àlex Blanch.

Força Barça!
Visca Catalunya!

Robert Mur
Presidente
Peña Barcelonista de Santiago de Chile
http://www.penyabarcelonista.cl/