04 de maig 2006

Hem guanyat la Lliga!

Enhorabona, Barcelonistes!

Avui ens hem de felicitar tots plegats perquè acabem de guanyar la Lliga, la segona de l'era Rijkaard. És la segona Lliga consecutiva i la que fa número 18 al palmarés del Barça. Era un fet previsible, però no per això ens hem de deixar d'emocionar.

Ara tenim per davant el repte d'aconseguir la segona Copa d'Europa, el 17 de maig a París, partit que seguirem a la Penya i pel qual espero comptar amb la vostra assistència. Després d'aquell dia organitzarem com es mereix una celebració del títol de Lliga i esperem que també de la Champions.

Enhorabuena, Barcelonistas!

Hoy tenemos que felicitarnos porque acabamos de ganar la Liga, la segunda de la era Rijkaard. Es la segunda Liga consecutiva y la que hace 18 en el palmarés del Barça. Un hecho previsible, pero no por ello debemos dejar de emocionarnos.

Ahora tenemos por delante el reto de conseguir la segunda Copa de Europa, el 17 de mayo en París, partido que seguiremos en la Peña y para el cual espero contar con vuestra asistencia. Después de aquel día organizaremos como se merece una celebración del título de Liga y esperemos que también de la Champions.

VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!!

Robert Mur
Presidente
Peña Barcelonista de Santiago de Chile