02 de setembre 2006

Torna la Lliga, torna el Barça!!!

Barcelonistes,
després de les vacances de l'estiu boreal, torna la Lliga i torna el Barça. Enguany esperem que ens vagi tan bé com l'any passat.

Durant els partits de pretemporada a Europa, Estats Units i Mèxic, el Barça va jugar molt bé. Després vam guanyar la Supercopa d'Espanya davant l'Espanyol, però malhauradament vam perdre la Supercopa d'Europa davant el Sevilla. El primer partit de Lliga es va disputar dilluns passat i el Barça va guanyar el Celta per 2-3.

Igual que la temporada passada, us anirem informant oportunament de les convocatòries dels partits que podrem veure tots plegats al Centre. També us comunico que estem preparant un sopar de gala per celebrar el primer aniversari de la Penya, on esperem que vingueu tots vosaltres i, especialment, els socis.

Durant el sopar, lliurarem els carnets per a la present temporada, i com a regal lliurarem a cada soci el pin exclusiu de la Penya, que acabem de portar de Barcelona. Per tant, per poder confeccionar els carnets i tenir-los llestos el dia del sopar, us prego que aneu pagant les quotes de la temporada 2006/07.

La directiva hem decidit no apujar les quotes aquesta temporada, així que continua sent un preu simbòlic. Espero que tothom renovi el seu carnet i que us hi afegiu molts més:

CARNET INFANTIL (0-11 anys): 2000 pesos.
CARNET JUVENIL (12-15 anys): 2000 pesos.
CARNET ADULT (a partir de 16 anys): 15000 pesos (socis del Centre Català).
CARNET ADULT (a partir de 16 anys): 20000 pesos (no socis del Centre Català).

Per coordinar el pagament (enguany tenim un compte corrent per fer-ho més fàcil), heu de posar-vos en contacte amb el nostre Tresorer, Joan Barguñó: tresorer@penyabarcelonista.cl.

Visca el Barça!!!
Visca Catalunya!!!

Barcelonistas,
tras las vacaciones del verano boreal, vuelve la Liga y vuelve el Barça. Este año esperamos que nos vaya tan bien como el año pasado.

Durante los partidos de pretemporada en Europa, Estados Unidos y México, el Barça jugó muy bien. Después ganamos la Supercopa de España frente al Español, pero desafortunadamente perdimos la Supercopa de Europa ante el Sevilla. El primer partido de Liga se disputó el lunes pasado y el Barça ganó al Celta por 2-3. Al igual que la temporada pasada, os iremos informando oportunamente de las convocatorias de los partidos que podremos ver todos juntos en el Centre.

También os comunico que estamos preparando una cena de gala para celebrar el primer aniversario de la Penya, dondes esperamos que vengáis todos y, especialmente, los socios. Durante la cena, haremos entrega de los carnets para la presente temporada, y como regalo entregaremos a cada socio el pin exclusivo de la Penya, que acabamos de traer de Barcelona.

Por tanto, para poder confeccionar los carnets y tenerlos listos el día de la cena, os ruego que vayáis pagando las cuotas de la temporada 2006/07. La directiva hemos decidido no subir las cuotas esta temporada, así que continua siendo un precio simbólico. Espero que todos renovéis vuestro carnet y que os apuntéis muchos más:

CARNET INFANTIL (0-11 años): 2000 pesos.
CARNET JUVENIL (12-15 años): 2000 pesos.
CARNET ADULTO (a partir de 16 años): 15000 pesos (socios del Centre Català).
CARNET ADULTO (a partir de 16 años): 20000 pesos (no socios del Centre Català).

Para coordinar el pago (este año tenemos una cuenta corriente para hacerlo más fácil), poneos en contacto con nuestro Tesorero, Joan Barguñó: tresorer@penyabarcelonista.cl.

Visca el Barça!!!
Visca Catalunya!!!