18 d’octubre 2006

La Penya ja té Direct TV

Barcelonistes!

Com haureu comprovat, aquesta temporada encara no han passat cap partit de Lliga del Barça ni per TV oberta, ni pel cable. Això és perquè els drets de televisió els ha comprat Direct TV. Pensàvem que aquesta situació es resoldria en negociacions posteriors entre les cadenes de televisió, com acostuma a passar en aquests casos. I aquest és el motiu pel qual encara no havíem fet cap convocatòria per veure partits de Lliga a la Penya. Però veient que això no es resolia i que s'acostava el partit contra el Reial Madrid, la directiva de la Penya va decidir contractar Direct TV i instal·lar-lo a dues sales del Centre Català. La instal·lació es va dur a terme divendres passat.

O sigui, que per mi és un plaer informar-vos que JA TENIM DIRECT TV PER VEURE TOTS EL PARTITS DE LLIGA QUE VOLGUEM!!!!!
Barcelonistas!

Como habréis podido comprobar, esta temporada todavía no han dado ningún partido de Liga del Barça ni por TV abierta, ni por el cable. Esto es debido a que los derechos de televisión los ha comprado Direct TV. Pensábamos que esta situación se resolvería en negociaciones posteriores entre las cadenas de televisión, como acostumbra a pasar en estos casos. Y este es el motivo por el cual todavía no habíamos realizado ninguna convocatoria para ver partidos de Liga en la Penya. Pero viendo que esto no se resolvería y que se acercaba el partido contra el Real Madrid, la directiva de la Peña tomó la decisión de contratar Direct TV e instalarlo en dos salas del Centre Català. La instalación se llevó a cabo el viernes pasado.

O sea, que para mí es un placer informaros de que YA TENEMOS DIRECT TV PARA VER TODOS LOS PARTIDOS DE LIGA QUE QUERAMOS!!!!
Força Barça!
Visca Catalunya!