01 d’octubre 2006

Remuntada per seguir líders

Després de dos empats el Barça ha aconseguit una victòria que el permet seguir mantenint el liderat. Els gols han estat de Puyol, a la primera part, i de Gudjohnsen i Saviola a la segona.

Aquest era el primer partit sense Samuel Eto'o i el Barça havia de demostrar que, tot i que la baixa del camerunès és important, l'equip estava preparat per superar aquest obstacle i els que faci falta.
Les coses no s'han posat massa bé quan Yeste ha marcat en el minut 11 i en el primer xut a porta dels bascos. L'expulsió de Casas en el 19 ha provocat una sèrie de canvis tàctics de Rijkaard que han permès que el Barça mica en mica s'anés ficant el partit a la butxaca. El terreny s'ha començat a aplanar en el temps de descompte de la primera part amb un gol de Puyol, i s'ha posat ja de cara per als blaugrana amb els de Gudjohnsen i Saviola a la segona part.
El Barça suma 3 punts que el permeten seguir com a líder una jornada més i que serveixen per demostrar que el conjunt ha superat el cop dur que va suposar la lesió d'Eto'o.
Después de dos empates el Barça consiguió una victoria que le permite mantener el liderato. Los goles fueron convertidos por Puyol, en la primera parte, y por Gudjohnsen y Saviola en la segunda.
Este era el primer partido sin Samuel Eto'o y el Barça tenía que demostrar que, si bin la baja del camerunés era important, el equipo estaba preparado para superar este obstáculo y los que haga falta.
Las cosas no se pusieron muy bien cuando Yeste marcó en el minuto 11 en el primer tiro de los vascos a la portería. La expulsión de Casas en el 19 provocó una serie de cambios tácticos de Rijkaard que permitieron al Barça, poco a poco, guardarse el partido en el bolsillo.
El Barça sumó tres puntos que le permiten seguir como líder una jornada más y que sirven para demostrar que el conjunto ha superado el duro golpe que le supuso la lesión de Eto'o.