09 de maig 2006

Trobada amb la Penya Blaugrana de Lima

El president de la PB Santiago de Xile, Robert Mur, es va reunir el 30 d'abril amb integrants de la Penya Blaugrana de Lima, tot aprofitant un viatge al Perú. En absència del president de la penya local, Francisco del Campo, que es trobava de viatge a Barcelona, Mur va ser rebut pel primer vicepresident, Alfredo Pereyra i pel membre de la directiva, Vicente Sánchez.

A l'igual que la nostra, la PB de Lima va ser fundada l'any passat. Durant la trobada, els penyistes de Perú i Xile van intercanviar experiències i idees per col·laborar en el futur. El nostre president va ser obsequiat amb la samarreta i el pin oficials de la penya limenya, que aviat inauguraran una vitrina de records que instal·larem a la nostra Penya. A la foto, Vicente Sánchez lliura la samarreta a Robert Mur".

El presidente de la PB Santiago de Chile, Robert Mur, se reunió el pasado 30 de abril con integrantes de la Penya Blaugrana de Lima, aprovechando su viaje al Perú. En ausencia del presidente de la penya local, Francisco del Campo, quien se encontraba de viaje a Barcelona, Mur fue recibido por el primer vicepresidente, Alfredo Pereyra y por el miembro de la directiva, Vicente Sánchez.

Al igual que nuestra penya, la PB de Lima fue fundada el año pasado. Durante el encuentro, los penyistas de Perú intercambiaron experiencias e ideas para colaborar en el futuro. Nuestro presidente fue galardonado con la camiseta i el pin oficial de la penya limeña, que pronto inaugurarán una vitrina de recuerdos que instalaremos en nuestra penya. En la foto, Vicente Sánchez entrega la camiseta a Robert Mur.