18 de maig 2006

EL BARÇA JA ÉS CAMPIÓ D'EUROPA!!!! FELICITATS, CULÉS!!!!!

Ahir va ser un gran dia pel Barça i per a la nostra Penya. El Barça va guanyar la segona Copa d'Europa de la seva història i la Penya va aconseguir el récord d'assistència a un partit a la nostra seu: 170 persones van passar pel Centre Català per veure la victòria davant de l'Arsenal per 2-1. Vam patir, però al final vam demostrar que actualment tenim el millor equip del món.

Sincerament, quan el novembre passat vam iniciar l'aventura de muntar la primera Penya Oficial del Futbol Club Barcelona a Xile no ens pensàvem que aconseguiríem superar amb escreix tots els objectius marcats. Gràcies a tots vosaltres ho hem aconseguit.
Tenim 66 socis, vam ser més de cent persones el dia del Barça-Madrid, vam guanyar la Lliga, ara hem guanyat la Champions amb récord de participació, i també vam dir que aniríem a la font de Canaletes de Santiago i ho vam fer.
Quaranta culés vam arribar fins allà amb bufandes, samarretes i banderes blaugranes i catalanes. Alguns ens hi vam desplaçar amb metro, cantant als vagons i fent partíceps respetuosament tots els santiaguins de la nostra alegria. Aviat penjarem fotos a la web.

Després de Canaletes vam anar a celebrar-ho al bar De la Ostia, propietat del nostre soci Èdgar de Litrán, que ens va convidar a la primera ronda i a algunes cosetes més. La Penya va pagar la segona ronda, vam veure els resums del partit per televisió -inclosa la nota que l'equip de Mega va enregistrar al Centre-, i ens vam quedar una bona estona fins que vam acabar la festa a les 2 de la matinada a un altre popular local de copes de Santiago.

Aquest dissabte dinarem al Centre Català per celebrar els dos títols de la temporada. Més endavant, el mes de juliol o agost, volem organitzar un sopar amb més calma, que serviria alhora com a inauguració oficial de la Penya

Una abraçada i gràcies a tothom.

Visca el Barça!!!
Visca Catalunya!!!

Robert Mur
Penya Barcelonista de Santiago de Xile
President

http://www.penyabarcelonista.cl/

Ayer fue un gran dia para el Barça y para nuestra Peña. El Barça ganó la segunda Copa de Europa de su historia y la Peña consiguió el récord de asistencia a un partido en nuestra sede: 170 personas pasaron por el Centre Català para ver la victoria frente al Arsenal por 2-1. Sufrimos, pero al final conseguimos demostrar que actualmente tenemos el mejor equipo del mundo.

Sinceramente, cuando en noviembre pasado iniciamos la aventura de montar la primera Peña Oficial del Futbol Club Barcelona en Chile no pensábamos que lograríamos superar sobradamente todos los objetivos marcados. Gracias a todos vosotros lo hemos conseguido.
Tenemos 66 socios, fuirmos más de cien personas el dia del Barça-Madrid, ganamos la Liga, ahora hemos ganado la Champions con récord de participación, y también dijimos que iríamos a la fuente de Canaletes de Santiago y lo hicimos. Cuarenta culés llegamos allí con bufandas, camisetas y banderas azulgranas y catalanas. Algunos nos desplazamos en metro cantando en los vagones y haciendo partícipes respetuosamente a todos los santiaguinos de nuestra alegria.
Pronto colgaremos fotos en la web.

Desde Canaletas nos fuimos a celebrar al bar De la Ostia, propiedad de nuestro socio Èdgar de Litrán, que nos invitó a la primera ronda y a algunas cositas más. La Peña pagó la segunda ronda, vimos los resúmenes de los partidos por televisión -incluida la nota que el equipo de Mega grabó en el Centre-, y nos quedamos un buen rato hasta que la fiesta acabó a las 2 de la mañana en otro popular bar de Santiago.

Este sábado almorzaremos en el Centre Català para celebrar los dos títulos de la temporada. Más adelante, en julio o agosto, queremos organizar una cena con más calma, que serviría a la vez como inauguración oficial de la Peña.

Un abrazo y gracias a todos.

Visca el Barça!!!
Visca Catalunya!!!

Robert Mur
Peña Barcelonista de Santiago de Chile
Presidente

http://www.penyabarcelonista.cl/