15 de maig 2006

FINAL CHAMPIONS a la Penya Barcelonista

Barcelonistes!

BARÇA-ARSENAL dimecres 17 de maig al Centre Català (Suecia 414) a les 14:45h.

El gran dia ha arribat!!! Tancarem la temporada de la millor manera possible, jugant la final de la Champions a Paris. Podem guanyar la segona Copa d'Europa de la nostra història!!!

Per anar escalfant motors, abans de la final ens reunirem a dinar al Restaurant del Centre Català. Serà a les 13h, però es IMPRESCINDIBLE la reserva degut a motius d'espai.

Tant pel dinar, com pel partit, i cas que tinguem problemes d'espai, donarem prioritat a tots aquells que hagueu confirmat la vostra assistència EXCLUSIVAMENT a l'adreça info@penyabarcelonista.cl, indicant si assistireu al DINAR o al PARTIT, o a totes dues activitats, abans de dimarts a les 18h.

Per assistir al partit i tenir dret a consumir a dins la sala cobrarem una entrada de 2000 pesos als socis, i de 3000 pesos als no socis. Us agraïrem que porteu el carnet de la Penya.

Feu córrer aquesta informació entre tots els culés!!!

Força Barça!
Visca Catalunya!

Barcelonistas!

BARÇA-ARSENAL miércoles 17 de mayo en el Centre Català (Suecia 414) a las 14:45h.

El gran día llegó!!! Cerraremos la temporada de la mejor manera posible, jugando la final de la Champions en París. Podemos ganar la segunda Copa de Europa de nuestra historia!!!

Para calentar motores, antes de la final nos reuniremos a almorzar en el Restaurante del Centre Català. Será a las 13h, pero es IMPRESCINDIBLE la reserva por motivos de espacio.

Tanto para el almuerzo, como para el partido, y en caso que haya problemas de espacio, daremos prioridad a todos aquellos que hayáis confirmado vuestra asistencia EXCLUSIVAMENTE a la dirección info@penyabarcelonista.cl, indicando si asistiréis al ALMUERZO o al PARTIDO, o a las dos actividades, antes del martes a las 18h.

Para asistir al partido y tener derecho a consumir dentro de la sala cobraremos una entrada de 2000 pesos a los socios, y de 3000 pesos a los no socios. Os agradeceremos que traigáis el carnet de la Peña.

Pasa esta información a todos los culés!!!

Força Barça!
Visca Catalunya!

Robert Mur
Peña Barcelonista de Santiago de Chile
Presidente