12 de maig 2006

SEVILLA-BARÇA al Centre Català

Barcelonistes!

PROPER PARTIT: diumenge 13 de maig SEVILLA-BARÇA al Centre Català (Suecia 414) a les 16h. Es prega confirmació a: info@penyabarcelonista.cl.

Abans de la final de París, tenim aquest aperitiu. És el partit que va quedar aplaçat degut a la pluja, contra els sevillistes, que acaben de guanyar la Copa de la UEFA. És també l'últim partit de Lliga que veurem plegats aquesta temporada, ja que el proper i últim es jugarà divendres vinent contra el Bilbao. Però recordeu que dimecres 17 de maig a les 14:45h us esperem a tots a la final de la Champions.

Si voleu ser socis de la primera penya del Barça a Xile i obtenir-ne el carnet, us recordem les quotes, que són per cada temporada de Lliga Espanyola:
CARNET INFANTIL (0-11 anys): 2000 pesos.
CARNET JUVENIL (12-15 anys): 2000 pesos.
CARNET ADULT (a partir de 16 anys): 15000 pesos (socis del Centre Català).
CARNET ADULT (a partir de 16 anys): 20000 pesos (no socis del Centre Català).


Força Barça!
Visca Catalunya!

Robert Mur
Penya Barcelonista de Santiago de Xile
President
Barcelonistas!

PRÓXIMO PARTIDO: domingo 13 de mayo SEVILLA-BARÇA en el Centre Català (Suecia 414) a las 16h. Se ruega confirmación a : info@penyabarcelonista.cl

Antes de la final de París tenemos este aperitivo. Es el partido que quedó aplazado debido a la lluvia, contra los sevillistas, que acaban de ganar la Copa de la UEFA. Es también el último partido de Liga que veremos juntos esta temporada, ya que el próximo y último se jugará el viernes que viene contra el Bilbao. Pero recordad que el miércoles 17 de mayo os esperamos a todos en la final de la Champions.

Si queréis ser socios de la primera peña del Barça en Chile y conseguir el carnet, os recordamos las cuotas, que son por cada temporada de Liga Española:
CARNET INFANTIL (0-11 años): 2000 pesos.
CARNET JUVENIL (12-15 años): 2000 pesos.
CARNET ADULTO (a partir de 16 años): 15000 pesos (socios del Centre Català).
CARNET ADULTO (a partir de 16 años): 20000 pesos (no socios del Centre Català).

Força Barça!
Visca Catalunya!

Robert Mur
Peña Barcelonista de Santiago de Chile
Presidente